EXAMINE THIS REPORT ON عامل بیماری سل ششم

Examine This Report on عامل بیماری سل ششم

Examine This Report on عامل بیماری سل ششم

Blog Article

قبل از انقلاب صنعتی، فرهنگ عامه اغلب سل را با خون آشام‌ها مرتبط می‌دانسته است. هنگامی که یکی از اعضای خانواده به دلیل سل فوت می‌کرد، دیگر اعضای آلوده، سلامت خود را به آرامی از دست می‌دادند.

با توجه به همه‌ی موارد ذکر‌شده دقت‌کنید که بیماری سلیاک به صورت ارثی در خانواده‌ها ممکن است دیده‌شود، به همین دلیل اگر فردی در خانواده‌ی شما سلیاک داشته‌باشد، از پزشک خود بخواهید که برای شما نیز آزمایش‌های لازم را انجام‌دهد. همچنین اگر شما یا فردی در خانواده یک عامل خطر برای بیماری سلیاک، مانند دیابت نوع ۱ دارید، از پزشک خود نیز بخواهید که آزمایش‌های لازم را برایتان انجام‌دهد.

آیا بی‌انگیزه شده‌اید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید

عفونت‌های ویروسی یا استرس‌های شدید عاطفی ایجاد‌شده یا برای اولین بار فعال می‌شود.

● برخی از افرادی که به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مبتلا می‌شوند - باکتری عامل سل - علائم خاصی را تجربه نمی‌کنند.

ولی، در موارد حاد، عوارضی را برای دیگر اعضای بدن مانند: غدد، شکم، استخوان‌ها و سیستم عصبی به همراه دارد.

اسکن الکترون میکروگراف «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» علت اصلی سل «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس»، یک باسیل بی حرکت هوازی کوچک است.[۱۱] بسیاری از ویژگی‌های بالینی منحصربه‌فرد این پاتوژن، به دلیل محتوای چربی بالای آن ایجاد می‌شود.[۱۷] این باسیل هر ۱۶-۲۰ ساعت یک بار تقسیم می‌شود. سرعت آن در مقایسه با دیگر باکتری‌ها که معمولاً خلاصه بیماری سل در کمتر از یک ساعت تقسیم می‌شوند، آهسته است.[۱۸] غشای بیرونی میکوباکتریا از دولایه لیپیدی تشکیل شده‌است.

گاهی محدوده این ضایعات تا گردن، سینه یا زیر چشم‌ها هم  گسترش پیدا می‌کند. اگر مبتلا  شدیم، چه کار کنیم؟

یکی از مهم‌ترین مواردی که در درمان سلیاک و کنترل بیماری موثر است اجتناب از گلوتن است.

بچه‌ها در تماس نزدیک با افراد با خطر بالا و ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی که در خدمت این افراد می‌باشد[۳۴]

● سل نهفته مسری نیست، اما می‌تواند به مرور زمان به بیماری فعال تبدیل شود. بیماری سل فعال می‌تواند شما را بیمار کند و همچنین می‌توانید آن را به دیگران منتقل کنید.

معمولاً تصویربرداری از قفسه سینه، بهترین روش برای تشخیص بیماری سل ریوی محسوب می‌شود.

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ ۱۴ نظر آنچه در این مقاله می‌خوانید سلیاک یکی از بیماری‌های خودایمنی خطرناک است که فردی که به آن مبتلا است با برخورد با گلوتن دچار حمله می‌شود و پرزهای روده‌اش آسیب می‌بیند.

Report this page